afbeelding1

NIEUWS

IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS ZIJN ALLE ACTIVITEITEN VAN DE STICHTING WELZIJN OUDEREN VOORLOPIG AFGELAST, DUS OOK BINGO OP 14 OKTOBER, SPELLETJESDAG OP 5 NOVEMBER EN DE THEMAMORGEN OP 26 NOVEMER. ALLEEN DE GYMNASTIEK IN DE SCHALLE  EN BILJARTEN MAG, MET GEPASTE AFSTAND, DOORGAAN.

SEIZOENPROGRAMMA 2019-2020:

Computercursussen worden door SENIORWEB in Meppel gegeven.
Inlichtingen tel. 0522-707804  http://www.seniorwebmeppel.nl

Tevens zullen er vanaf september inloopmiddagen voor gebruik van iPad en tablet worden georganiseerd in de Bibliotheek (de Schalle) in Nijeveen.

DUO-FIETS IN NIJEVEEN

duo-fiets.jpg

Dankzij een bijdrage van het gemeentelijk aanjaagfonds en de provinciale dorpsregeling beschikt de Stichting Welzijn Ouderen Nijeveen over een duofiets met elektrische ondersteuning.

Deze fiets is bestemd voor jongeren en ouderen in Nijeveen die om welke reden dan ook niet meer alleen kunnen fietsen.

De fiets is gestald bij  Grada Bikes in Nijeveen. Inmiddels is de verhuur in volle gang en kunnen de inwoners bellen naar 06-21497902 voor het gebruik van de duo-fiets. Kosten € 2,50.

Aafke Bouma is als bestuurslid van de Stichting Welzijn Ouderen co÷rdinator van het project. Bij haar kan men terecht met vragen en gewenste inlichtingen over het gebruik van de duofiets. De eerste vrijwilligers hebben zich al aangemeld om met mensen te gaan fietsen. Het bestuur is ervan overtuigd dat meer Nijeveners bereid zijn mee te helpen. Zij zijn nodig om dit project tot een succes te maken in het dorp.